Home Toeristische overstappunten TOP Hollandscheveld

Top Hollandscheveld

Print PDF

Verken Hollandscheveld en ommelanden

 

De TOP Hollandscheveld is een ideale uitvalsbasis om de natuur en het voormalige turfwingebied rond Hoogeveen te ontdekken. De bossen, de heide en de Drentse dorpjes vindt u vlakbij. U treedt in de voetsporen van Vincent van Gogh, die in 1883 vanuit Hoogeveen de omgeving verkende. U kunt wandelen door de bosrijke omgeving of een fietstocht maken door het veengebied van Drenthe. Na afloop kunt u hier bij het recreatiegebied Schoonhoven weer uitrusten en eventueel een frisse duik nemen in de zwemplas. Voor meer toeristische informatie over dit gebied kunt u een kijkje nemen op www.hoogeveen.nl.

img_1528 648 x 486dsc00993 768 x 576

 

 

  

Adres

De TOP Hollandscheveld is gelegen aan de parkeerplaats van het Recreatieterrein Schoonhoven aan de Marten Kuilerweg in Hollandscheveld.

Routebeschrijving met de auto

Op de A37 richting Emmen neemt u afslag 1 Noordscheschut, Hollandscheveld. Vervolgens rijdt u door naar Hollandscheveld. In het dorp rijdt u rechtdoor, u komt uit op de weg Rechtuit. Sla na circa 2 km rechtsaf de Marten Kuilerweg in. Na circa 1 km vindt u bij Recreatieterrein Schoonhoven de TOP aan uw rechterhand.